Ve Ski areálu Razula jsou nyní v provozu hlavní sjezdovka Razula a rodinná sjezdovka Horal u hotelu Horal, zatím bez snowtubingu, pro který ještě není k dispozici dostatečné množství přírodního sněhu.

Ski areál Razula je součástí Resortu Valachy, který tvoří tři karlovické hotely Lanterna, Horal a Galik. Ty hlásí na Silvestra vyprodáno. „Volných je posledních pár pokojů do 29. prosince, poté je obsazeno až do 1. ledna. Denně k nám na hotely volá několik zájemců o silvestrovský pobyt, musíme je ale bohužel odmítat," uvedl ředitel Resortu Valachy Tomáš Blabla.

Příležitost k silvestrovské oslavě ale ještě Resort Valachy nabízí neubytovaným hostům a to v podobě Silvestrovské saunové noci v relaxačním centru Wellness Horal. To bude 31. prosince pro silvestrovské hosty otevřeno až do jedné hodiny po půlnoci. Návštěvníky čeká koupání a saunování za svitu svíček se saunovými rituály každou hodinu a půlnočním přípitkem. „Až do 22 hodin budeme nabízet mimořádně také masáže. Hosté, kteří si rezervují masáž, mají již vstup na Silvestrovskou saunovou noc v ceně," dodal ředitel Wellness Horal Martin Pařízek.