Zpěvačka Lucie Bílá s kapelou Petra Maláska vystoupí, spolu s Janáčkovou filharmonií Ostrava, 8. prosince 2016 v Multifunkční aule GONG ve Vítkovicích v Ostravě. Jako host na koncertě vystoupí Bílý sbor. Koncert bude dirigovat Miriam Němcová.

„Vánoční koncert začíná od 19. Hodin. Jsme velmi rádi, že se nám podařilo zkoordinovat výjimečné seskupení a spojení famózního hlasu Lucie Bílá s kapelou a s Janáčkovou filharmonií Ostrava bude bezesporu unikátním zážitkem. S takovou hvězdou a s orchestrem na jednom pódiu věříme, že si každý fanoušek odnese nepopsatelný zážitek a naplní ho kouzlem Vánoc," poznamenal jeden z organizátorů koncertu Martin Tichopádek.

Vánoční koncerty Lucie Bílé bývají zpravidla beznadějně vyprodány, proto organizátoři doporučují, aby si zájemci vstupenky včas zajistili.

„Předprodej je již zahájen a zájem je už nyní poměrně značný. Vstupenky lze pořídit prostřednictvím webového portálu www.jfo.cz, v prodejním místě JFO, prostřednictvím e-mailu janacekpoint@jfo.cz, 597 114 655 a taky na www.ticketstream.cz," vysvětlil Martin Tichopádek. (aF)