„Přestože nám chyběli Varhalík, Grulich i Marek Grepl, favorita střetnutí jsme na jeho palubovce přece jen zdolali," byl po návratu domů v dobré náladě trenér TJ Sokol Kostelec na Hané Zdeněk Čtvrtníček.

„Zpočátku jsme vedli o tři branky, ale domácí následně 6:3 a vzal jsem si oddechový čas. Změnili jsme způsob hry, vysunuli obranu a začali jsme osobně bránit nebezpečného Blažka. Úspěšně jsme potom blokovali domácí střelce, o přestávce jsme vedli o gól a ve druhém poločase se už náš tým patřičně semkl a šel jednoznačně za vítězstvím. Vedli jsme už také o deset branek! Výborně zahráli Smékal, ten i úspěšně střílel, oba bratři Knéblové, Bakalář, Godal, ale své maximum odevzdávali i všichni zbývající hráči v kosteleckých dresech," chválil své svěřence trenér Zdeněk Čtvrtníček a připojil své přesvědčení, že Olomouc má nejsilnější tým v soutěži a je tak nejvážnějším aspirantem na vítězství v jihomoravské skupině druhé ligy.

Autor: VLASTIMIL KADLEC

Házená Legata Hustopeče - TJ Sokol Kostelec na Hané 21:29 (11:12)

Rozhodčí: Šlezingr a Horáček. Vyloučení: 2 - 5. ŽK: 1 – 2. Sedmičky: 5/2 – 1/1. Diváků: 60.

Sestavy a branky: Házená Legata Hustopeče: Pokorný, Fekete – David Semerád, Suchomel 3, Troubil 3, Myslík 6, Navrátil 2, Blažek 5, Jahoda 1, Strouhal, Lattenberg 1. Trenér: Petr Semerád. TJ Sokol Kostelec na Hané: Varha, Navrátil – Godal 4, Marek Knébl 4, Pavel Knébl 3, Palička, Smékal 10, Bakalář 4, Hochvald, Říčař, Rikan 3, Jan Grepl, Vymětal 1. Trenér: Zdeněk Čtvrtníček.

Tabulka

Tabulka