„Rezervace sedadel pro současné abonenty skončila v červenci, nyní jsou místa k dispozici všem zájemcům,“ uvedla ředitelka divadla Jana Maršálková s tím, že prodej skončí 7. září.

Prostějov nemá vlastní soubor, nabídka je tedy tradičně sestavena z hostujících divadel. Diváci se mohou těšit například na Dejvické divadlo, Divadlo v Dlouhé, Divadlo Kalich a další.

„Do nabídky zařazujeme také nejlepší oblastní divadla,“ dodala Maršálková.

Ve výběru nechybí Moravské divadlo Olomouc, Slezské divadlo Opava, Městská divadla v Brně a Mladé Boleslavi či Slovácké divadlo Uherské Hradiště.

Bouřka za sebou v Prostějově nechala vyplavenou nemocnici, divadlo a zaplavené ulice.
Divadlo se stále vzpamatovává z krupobití. Otevře však včas



Atraktivní je také nabídka sedmi koncertů, na nichž se představí významní sólisté i hudební seskupení. Dětské předplatné Čtyřlístek nabídne čtyři víkendová představení.

Děti a jejich rodiče se mohou těšit na ztvárnění Opice Žofky, Zlatovlásky, Špalíčku pohádek a tradičně také na Michala Nesvadbu. Scénické čtení LiStOVáNí Lukáše Hejlíka zprostředkuje v sedmi pořadech bestsellery našich i světových literárních tvůrců.

„Navazujeme také na loňskou úspěšnou novinku Troják – balíček tří představení. Ten začneme prodávat před Vánocemi,“ sdělila ředitelka s tím, že jsou připravena představení s Miroslavem Donutilem, Jiřím Langmajerem, Evou Holubovou nebo Bohumilem Kleplem.

Solární lavička u kina Metro 70 v Prostějově
Jak se využívají wi-fi lavičky v Prostějově? Tady jsou první statistiky