Trio hlavních protagonistů se dočkalo potlesku od zaplněného němčického sálu hned při svém příchodu. Divákům ani nevadilo, že z důvodu dopravní zácpy přišli o půl hodiny později.

„My jsme na rozdíl od nich nemuseli cestovat, jsme přímo z Němčic. Těšíme se hlavně na pana Krampola, kterého známe z pořadu Nikdo není dokonalý. A samozřejmě jsme zvědaví, co dnes večer předvede,“ shodla se skupinka čtyř seniorů při čekání na představení.

Jakmile se poté hlavního slova ujal Jiří Krampol, netrvalo dlouho a celý sál propukl díky historkám a vtipům například o skleróze v hlasitý smích. Ten vygradoval při vzpomínce na ty nejlepší odpovědi z pořadu, který sám uvádí.

„Myslel jsem si, že národ zmoudří, ale je čím dál blbější. Například jsme měli otázku, kteří lidé byli první na zemi. Byla zde odpověď Eva a Vašek. Poté jsme se lidí ptali, jaké křestní jméno má Jánošík. Jeden tazatel odpověděl Krakonoš,“ bavil diváky Krampol.

Značně mu sekundoval i sexuolog Radim Uzel. Ten diváky bavil nejen vědeckými poznatky, ale i zážitky a vtipy ze svého oboru.

„Jakožto soudní znalec jsem pomáhal s případem, kdy došlo během původně dobrovolného pohlavního styku k překvalifikování na znásilnění. Žena se totiž během toho dozvěděla, že onen muž není Kubánec, ale český Rom,“ svěřil se sexuolog.

Aktéři se ale také rozpovídali například o tom, jaký vztah mají k Prostějovsku.

„Je to tady taková trochu jiná země. A hlavně, máte tu víno. A je pravda, že tu mám také své kořeny. Necelých třicet kilometrů odsud se totiž narodil můj dědeček,“ zavzpomínal Jiří Krampol.