Jestřábi potřebují nutně bodovat, aby mohli pomýšlet na play-off. Nečeká je však nic lehkého a to díky zkušeným hráčům hostí jako jsou Bařica, Komínek a především bývalý reprezentant Petr Pavlas, nesmíme zapomenout i na mladé a perspektivní hráče tohoto týmu.

Uničov je tradiční účastník druhé ligy, převážně se pohybuje ve spodních patrech tabulky, takže se dá říci, že letošní sezona je díky 58 bodům a průběžném šestém místě v tabulce velmi dobrá.

Hra Uničova stojí především na první pětce, kde spolu hrají Pavel Handl mladší, Komínek a Bařica. S nimi nastupuje i nestárnoucí Pavlas, který dává mužstvu hostí především klid a přehled v rozehrávce a hlavně v přesilových hrách.

Do Uničova se Pavlas dostal po angažmá v extraligových týmech např. Třince, Karlových Varů a Havířova. V zahraničí to byly týmy finského Tappara Tampere, Kaupfenbrgu a slovenský Slovan Bratislava, kde tento borec strávil posledních sedm sezon a získal sním i několik titulů mistra Slovenské extraligy. I když je to obránce, tak je velice produktivní.

Utkání začíná tradičně v 18 hodin a i díky účasti Petra Pavlase v dresu hostí se mohou diváci těšit na pěkný a svižný hokej.