Zábřeh - 1. HFK Olomouc B 2:1 (1:0)

Cenné tři body vybojovali proti mladíkům z Holice fotbalisté Zábřehu. Rezerva HFK musela dotahovat dvoubrankové manko, jenže týmu z Olomouce tentokrát chyběla produktivita. Gól hostů přišel až v 70. Minutě a Zábřeh těsné vedení ustrážil.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Všechovice - Černovír 6:2 (4:1)

Osmigólová podíváná odstartovala ve Všechovicích už v prvních deseti minutách, hostující Černovír bleskově odpověděl na trefu domácích. Pak se ale dostal ke slovu Erik Hrabovský a za čtvrthodiny hattrickem zápas rozhodl.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Lutín - Přerov 1:3 (1:2)

Hráči domácího Lutína byli podle tabulkového postavení favoritem proti poslednímu Přerovu, ale výsledek byl nakonec radostnější pro hosty. Sigma sice úspěšně zakončila  už v úvodní pětiminutovce, ale pak už se lépe vedlo Viktorii. Přerov rozběhl řadu rychlých kontrů a brankáře Lutína třikrát překonal.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Medlov - Rapotín 1:3 (0:1)

Rapotín si odvezl důležité tři body ze hřiště Medlova, když si vypracoval postupně až třígólový náskok. Domácí výběr z obce u Uničova ještě dokázal snížit pětadvacet minut před závěrečným hvizdem, jenže další zdramatizování už zápas nenabídl.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Velké Losiny - Hněvotín 4:2 (1:1)

Dva obraty ve skóre sledovali fanoušci ve Velkých Losinách. Domácí tým rychle otevřel skóre, dvěma góly ale reagovali hosté z Hněvotína, kteří krátce po pauze vedli 2:1. Nakonec se ale radovali svěřenci Jiřího Miky, kteří závěr ovládli třemi brankami.

Zdroj: DENÍK/OKFS

Želatovice - Dolany 1:0 (1:0)

Jediný gól v Želatovicích viděli diváci už ve čtvrté minutě a tak trefa domácích rozhodla hned v úvodu. V první půli měli hosté z Dolan příležitosti vyrovnat, ale neuspěli a pak už se lépe vedlo spíše domácím. 

Zdroj: DENÍK/OKFS

Kralice na Hané - Dubicko 3:2 (2:0)

Už v prvním poločase si rozehráli fotbalisté Kralic na Hané velmi slibně partii s nováčkem z Dubicka. Domácí mužstvo z Prostějovska vedlo do pauzy 2:0 a dvacet minut před koncem už byl náskok třígólový. Dvěma přesnými zásahy k tyči se hosté ještě dotáhli na nejtěsnější možný rozdíl, druhá trefa však přišla až v 91. minutě a Kralice už dokráčely ke třem bodům.

Zdroj: DENÍK/OKFS