Lutín - Dolany 1:0 (0:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Nefalšovanou fotbalovou radost si užili fotbalisté a fanoušci z Lutína. Proti Dolanům hrál domácí tým od 12. minuty v oslabení. Když už to vypadalo na remízu, šokoval hosty krásným gólem v 90. minutě Petr Wanke.

Zábřeh - Hněvotín 2:0 (1:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Zábřeh stále dýchá na záda vedoucímu Ústí, doma potvrdil tři body. Domácí přestáli tutovku Hněvotína a sami se mohli radovat z gólu Puchra. Hosté hrozili i dál, ale Zábřeh skóroval i podruhé a uklidnil závěr zápasu.

Medlov – Kojetín-Kovalovice 2:0 (1:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Gólem do šatny se do druhé půle nastartovali hráči Medlova a své vítězství proti Kojetínu-Kovalovicím dokázali pojistit rychlou akcí patnáct minut před koncem.

Želatovice - Šternberk 0:3 (0:0)

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Želatovice měly řadu příležitostí jak se dostat do vedení, jenže když už se po hodině hry domácí Zavadil trefil, bylo to smolně do vlastní branky. Silný Šternberk se poté vzpamatoval a jasně zvítězil.

Chválkovice - Rapotín 1:2 (0:0) Pen: 1:4

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Na gólové momenty čekali diváci ve Chválkovicích až do druhého poločasu. Domácí Mifka skóroval po standardní situaci, Rapotín ale přispěchal s odpovědí. Zápas tak rozhodly až penalty a to ve prospěch celku ze Šumperska.

Kralice na Hané - 1. HFK Olomouc B 3:2 (0:1) Pen: 3:1

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Ještě v 88. minutě to vypadalo, že Kralice ztratí doma s rezervou HFK Olomouc všechny body. Jenže závěrečný tlak zužitkoval Jan Petrásek a v penaltové loterii pak získali domácí ještě další body navíc.

Velké Losiny - Ústí 2:3 (1:1) Pen: 2:4

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Velké Losiny otevřely skóre proti lídrovi soutěže už ve 12. minutě. Ústí ale zápas na chvíli otočilo ve svůj prospěch. Branka Matěje Šinogla poté znamenala výsledek 2:2 po devadesáti minutách hry a tedy pokutové kopy. V nich byl úspěšnější domácí gólman Urbášek, který navíc osobně proměnil poslední desítku.