Medlov - Kralice na Hané 2:3 (1:0) Pen: 2:3

Medlov začal proti Kralicím na Hané nadějně a z gólu se radoval už po čtvrthodině hry. Hosté ale zápas otočili a sahali po třech bodech. Dvě minuty před koncem se však krásnou střelou vytáhl domácí Kuchta a bylo srovnáno. V pokutových kopech si poradili loňští specialisté na tuto disciplínu z Prostějovska. Závěr záznamu pokutových kopů ale není k dispozici.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Velké Losiny - Želatovice 2:1 (1:0)

První poločas v novém ročníku krajského přeboru dokázaly Velké Losiny těsně vyhrát, hosté ze Želatovic ale odpověděli krátce po přestávce. Radost domácím barvám přinesl gól Hegnera ze 68. minuty, hosté z Přerovska už manko nesmazali.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Lutín - Dubicko 6:0 (1:0)

Vynikajicí vstup do podzimu si připsali Lutínští proti Dubicku. I když po prvních pětačtyřiceti minutách ukazovala tabule skóre 1:0, nakonec byl výsledek zcela jednoznačný. Sigma hrozila po rohových kopech a ve druhé půli se rozjel gólostroj. Nováček z Dubicka odjížděl s přídělem šesti branek.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Všechovice - Dolany 3:2 (1:1) Pen: 6:5

Další nováček z Všechovic měl v prvním duelu sezony blízko ke třem bodům, ale v závěru přesně pálili hosté z Dolan. Rozhodlo se až v penaltách, kde si bonusový bod připsal v zápase aktivní domácí mančaft.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Zábřeh - Hněvotín 1:2 (0:1)

Tři body vystřelil pro tým z Hněvotína Lukáš Benýšek. Ten se postaral o obě branky celku z Olomoucka. Zábřeh inkasoval těsně před přestávkou i krátce po ní, naopak jediný gól domácí tým vstřelil až v nastaveném čase a na vyrovnání už bylo příliš pozdě.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Černovír - Rapotín 3:2 (1:1) Pen: 5:4

Černovír v prvním kole získal dva body za výhru v penaltách a mohl se svými fanoušky slavit. Hosté z Rapotína vedli v Olomouci téměř celý druhý poločas, domácí ale pět minut před koncem srovnali a v rozstřelu byli nakonec úspěšnější.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS

Přerov - 1. HFK Olomouc B 1:2 (1:1)

Také v Přerově rozhodl dvougólový střelec, v dresu B-týmu Holice to byl Lukáš Ďurina. Dlouho to přitom vypadalo na remízu a penalty, jenže sedm minut před koncem olomoučtí mladíci dokázali rozhodnout o svém vítězství.

Zdroj: DENÍK/Olomoucký KFS
Vyberte gól kola
Vyberte GÓL 1. kola! Tady jsou nejhezčí trefy Krajského přeboru