„Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. První poločas byl soupeř silný na míči, kdy se projevila jeho kvalita. My jsme po srovnání pak dostali gól do šatny," litoval Ivo Gottwald.

Jako první se prosadil hněvotínský David Kobylík v 16. minutě, za 10 minut srovnal Martin Kováč. Do konce poločasu však měli poslední slovo hosté, když na 2:1 upravil skóre David Lošťák.

„Bylo vidět, že bratři Kobylíkovi hráli fotbal profesionálně.

V druhé půlce jsme se s tím však vyrovnali a obranou jsme je pokryli. Zapojili jsme se do osobních soubojů, což soupeři nevyhovovalo. Bohužel jsme náš tlak nepřetavili v gól. Zápas to byl minimálně remízový," řekl Ivo Gottwald.

Druhý poločas tak skončil bez branek a Hněvotínští se radovali z výhry 2:1.

„Jeli jsme do Kralic s cílem bodovat. Myslím si, že jsme měli celý zápas pod kontrolou a zaslouženě vyhráli. Domácí měli také šance, na konci například chytl náš gólman čistý gól. My jsme ale měli v prvním poločase dát více gólů, těch příležitostí jsme měli hodně," zhodnotil zápas hněvotínský trenér Ivo Lošťák.

FC Kralice na Hané – FC Hněvotín 1:2 (1:2)

Branky: 26. Kováč – 16. D. Kobylík, 44. Lošťák. Rozhodčí: Kašpar, Malčánek, Habermann. ŽK: Šulc, Šrom, Čech. Diváci: 250.

Kralice: Števula – Novotný, J. Dočkal, Troneček, Martinka, Valtr (46. Vincourek), Nečas, Dostál, Neoral, Cibulka – Kováč. Trenér: Ivo Gottwald.

Hněvotín: Běhalík – Lakomý, Šrom, Šulc, D. Kobylík (86. Kratochvíl) – Benýšek (76. Šenkyřík), Čech, P. Kobylík, Lošťák (91. Rožanski) – Pagáč. Trenér: Ivo Lošťák.