Lipová - Šternberk 1:2 (1:1)

Na první místo tabulky se po víkendovém zápase v Lipové vyhoupli fotbalisté ze Šternberku. Ve 32. minutě se trefil za hosty Zifčák, tým Lipové ale vrátil do hry ještě v první půli vyrovnávacím gólem Přikryl. Domácí měli v posledních pěti minutách výhodu jednoho muže navíc. Euforii si ale nakonec užili Šternberští, když v oslabení rozhodl zápas ve prospěch hostů Kryl.

Zdroj: Youtube

Dolany - Medlov 0:2 (0:1)

V roli favorita zajížděl celek Medlova na Olomoucko, kde vyzval domácí Dolany. Medlovští se radovali z další výhry, když gólový efekt dal akcím hostů Filip Novák. Ve 41. a 64. minutě udeřil přesně hlavou a tři body směřovaly k Uničovu. Domácí Dolany se propadly na chvost pořadí soutěže.

Zdroj: Youtube

Velké Losiny - Jeseník 2:4 (1:3)

Skvělý start se povedl Jeseníku v souboji s Velkými Losinami. Po dvanácti minutách díky dvěma zásahům Jana Vavrače vedli 2:0, o čtvrthodiny později navyšoval na třígólový rozdíl Bříza. Domácí snížili z penalty těsně před poločasovou přestávkou. V úvodu druhé půle měly Velké Losiny blízko ke kontaktní brance, ale proti byl hostující gólman. V závěrečných dvaceti minutách padlo po jednom gólu na obou stranách a body si tak odváželi hosté do Jeseníku.

Zdroj: Youtube

Lutín - Želatovice 4:1 (1:0)

Lutín se po úvodní části sezony nachází v dolní polovině tabulky, a tak si mohl velmi cenit plného zisku z víkendového duelu proti Želatovicím. Sigma vedla od 43. minuty a krátce po změně stran se podařilo domácím náskok navýšit. Hosté se prosadili v 55. minutě, další zásah už ale nestihli. Naopak ještě dvakrát jásali v závěrečné desetiminutovce Lutínští, fanoušky potěšili výsledkem 4:1.

Zdroj: Youtube

Mohelnice - Opatovice 3:0 (1:0)

Začátek nového ročníku krajského přeboru nezastihl v ideální formě ani tým Opatovic. Také ze hřiště Mohelnice odjíždělo mužstvo z Hranicka bez bodů. Domácí se trefili po půlhodině hry, v úvodu druhé půle neproměnili penaltu, to je však mrzet nakonec nemuselo. V 65. minutě navýšil po rohovém kopu Ryba a potřetí rozradostnil domácí publikum pět minut před koncem druhým gólem v zápase Jaroslav Kožela. 

Zdroj: Youtube

Litovel - Černovír 1:2 (1:0) Pen: 6:7

Lepší produktivita chyběla k plnému bodovému zisku fotbalistům Litovle. Tatran vedl proti Černovíru od 44. minuty, ale hosté dokázali srovnat stav pět minut před koncem. Litovelští přitom měli několik šancí navýšit svůj náskok a jednou zachránilo Černovír dokonce břevno. Zápas tak dospěl až k dlouhému penaltovému rozstřelu, na jehož konci mohli slavit hosté z Olomouce, kteří z náročného venkovního utkání vytěžili dva body.

Zdroj: Youtube

Kralice na Hané - Bohuňovice 3:2 (2:2)

Pořádnou přestřelku nabídl první poločas utkání Kralice na Hané proti Bohuňovicím. Domácí vedli od 4. minuty, ale hostující nováček soutěže dvěma góly za půlhodiny skóre otočil. Do přestávky však Kraličtí opět srovnali stav. Rozhodnutí přišlo v 50. minutě, když se trefil Blahoušek. Po vítězství se Kralice odpoutaly ze dna tabulky krajského přeboru.

Zdroj: Youtube

Ústí - Zábřeh 3:0 (1:0)

Blíže špici tabulky se po 7. kole posunul tým z Ústí. V domácím souboji se Zábřehem se prosadil mančaft z Hranicka ve 41. minutě z pokutového kopu, na další branky se čekalo až do poslední čtvrthodiny utkání. V dresu Ústí přidal pojistku ze standardní situace Nehyba a v posledních momentech zápasu pak upravil na konečných 3:0 Smolka.

Zdroj: Youtube