71 DENÍKŮ: NAJDĚTE SI SVŮJ
Vyberte si svůj regionální Deník

Diskuse: Tour Nordic Walking: v Prostějově padl rekord, s holemi vyrazilo 483 lidí

Na Tour Nordic walking přišlo v Prostějově 483 lidí a město tak drží v účasti zatím rekord.

Tour Nordic Walking: v Prostějově padl rekord, s holemi vyrazilo 483 lidí

Prostějov – Dvě sta lidí s holemi podobnými těm lyžařským vyrazilo v sobotu úderem čtrnácté hodiny na okruh kolem hvězdárny v Kolářových sadech v Prostějově. Odstartoval zde totiž…

DISKUSE OBSAHUJE 2 PŘÍSPĚVKŮ

Blahopřeji
Olga Katolická 3.6.2012 19:15 46.33.112.* reagovat
Blahopřeji především Lence Sehnalové, která dokázala pro tento sport nadchnout tolik lidí. A jsem pyšná na to, že jsem mohla být mezi těmi, kdo tento krásný rekord vytvořili. :)
Prostějov vs. Olomouc
Jirka 3.6.2012 23:49 194.213.47.* reagovat
Velice jsem fandil pokusu o rekord v severské chůzi v Olomouci, než mě došlo, že se to pořádalo jenom proto, aby se někdo zviditelnil na plakátech a že vlastně chodci mu jenom dělali křoví. Jinak by to v Olomouci nebylo ve čtvrtek ve tři odpoledne - akce se tak mohli zúčastnit jen senioři nebo matky nebo matky a babičky s dětmi, což se stalo. Asi není v Prostějově tolik zástupců lidu, kteří akci musí "zaštiťovat", jako v krajském městě. Gratuluji panu Vrbovi a zúčastněným občanům k rekordu (u nás k tomu hold nemáme správné předpoklady).

HOROSKOP

Beran (21.3. - 20.4.)

Skopec, neboli Beran, je prvním znamením zvěrokruhu. Lidé zrozeni v tomto znamení jsou přátelští a otevření. Mají většinou…

Copyright © VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., 2005, všechna práva vyhrazena. Používáme informační servis ČTK. Publikování nebo šíření obsahu denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., zakázáno. VLTAVA-LABE-PRESS, a.s. je členem Sekce vydavatelů internetových titulů UVDT.

Kontakt na redakci. Proč inzerovat v novinách - www.reklamavnovinach.cz